»»BBK hemsida

»»Gamla BBK

»»Länkar

Gamla BBK

Våren 1941 gjorde Tage Wissnell, AIK och Hellas, (som spelat fotboll och simmat för BBK under militärtjänst på 20-talet) ett besök i Boden och resultatet blev att man efter mönster av AIK, beslöt bilda Kamratföreningen Gamla BBK :are. Ordförande blev Hugo Nilson, sekreterare Helge Nilsson och kassör Bengt Burman. Den senare efterrädde Hugo Nilson som ordförande då denne 1961 flyttade från länet.

Föreningen som har ett 140-tal medlemmar spridda över hela landet, har två sammankomster varje år, ofta vid festligt dukade bord, då man berättar gamla, glada minnen från BBK-tider och ordnar improviserade tävlingar och mångkamper.

Gamla BBK:are träffas varje torsdag kl 10.00 på kansliet.

Varje år utdelas uppmuntringspris till förtjänta ungdomar och ledare i moderklubben.

Den klubbflagga som vajat på Bandyvallen och gör det på Björknäsvallen då BBK arrangerar skänktes till moderklubben vid 40-årsjubiléet 1956.

Dagens styrelse är:

Ordf